Om Fittja Centrum

Fittja Centrum är ett närcentrum som erbjuder det mesta inom service. Många besöker oss för att ta del av utbudet av butiker med matvaror från olika delar av världen såsom bland annat polska, ryska och asiatiska specialbutiker. Det finns även affärer för bakverk och kött jämte färdiglagat från café och restauranger.

I Fittja Centrum finns både vårdcentral, tandläkare och ett vård- och omsorgsboende. Även kommunal service erbjuds som bland annat Botkyrka konsthall och Fittja bibliotek. På Medborgarkontoret finns information och hjälp för kommunens invånare.

Följ oss på Instagram för löpande uppdateringar om vad som händer i centrum.

Kundparkering

Det finns cirka 160 parkeringsplatser i direkt anslutning till Fittja Centrum med två timmar gratis parkering. OBS P-skiva gäller.

Under 2023 inleds byggnationen av ett nytt bostadshus i centrala Fittja, vilket leder till begränsade parkeringsmöjligheter under en period.

 

Planer för Fittja Centrum

Fittja Centrum är ett stadsdelscentrum beläget i Botkyrka kommun som invigdes år 1973. 2016 erhölls en ny detaljplan för området som möjliggjorde en upprustning och tillbyggnad om totalt ca 33 000 kvm som påbörjades under 2017 och beräknas vara färdigställd under 2027.

Nästkommande två etapper av nyproduktion projekteras på nuvarande parkering. Planerna inkluderar utökad service och bostäder jämte parkeringsgarage. Mer information om projektens framfart presenteras under fliken Nyheter.

Är ni intresserade av kommersiella ytor inom Fittja Centrum?
Kontakta Emma Thiel: Emma.Thiel@kungsvaningen.se

Är ni intresserade av att ställa er i kö för en hyresbostad i Fittja? Anmäl er som sökande på Kungsvåningens hemsida.

rendering över Fittja Centrum