Om Fittja Centrum

Fittja Centrum är ett närcentrum som erbjuder det mesta inom service för boende och arbetande i området. Många besöker Fittja Centrum för att ta del av utbudet av matbutiker som representerar olika delar av världen såsom bland annat polska, ryska och asiatiska matvaror. Det finns även specialaffärer för frukt, bakverk och kött jämte färdiglagat från café och restauranger.

Även kommunal service erbjuds som bland annat den helt nybyggda konsthallen och Fittja bibliotek. Medborgarkontoret ger tillgång till fullständig information för kommunens innevånare.

Välkommen till Fittja för att ta del av vårt utbud av bland annat världens mat!

Följ oss på Instagram för löpande uppdateringar om vad som händer i centrum!

Kundparkering

Vi har ca 160 parkeringsplatser i direkt anslutning till Fittja Centrum med 2 timmar gratis parkering. OBS P-skiva gäller.

 

Planer för Fittja Centrum

Fittja Centrum är ett stadsdelscentrum beläget i Botkyrka kommun, Norsborg. Närcentret i Fittja invigdes 1973 och 2016 erhölls en för området ny detaljplan som möjliggjorde en upprustning och tillbyggnad om totalt ca 33 000 kvm som påbörjades under 2017 och beräknas vara färdigställd under 2027.

Nästkommande två etapper av nyproduktion projekteras på nuvarande parkering. Planerna inkluderar utökad service och bostäder jämte parkeringsgarage. Mer information om projektens framfart presenteras under fliken Nyheter.

Är ni intresserade av kommersiella ytor inom Fittja Centrum?
Kontakta Emma Thiel: Emma.Thiel@kungsvaningen.se

Är ni intresserade av att ställa er i bostadskö för en hyresrätt i Fittja? Anmäl er som sökande på Kungsvåningens hemsida.

rendering över Fittja Centrum